DEE&BEE stucwerk - Prachtig professioneel stucwerk voor buiten
14994
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14994,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Buiten stucwerk

Denb buiten stucwerk

Sterk & Vochtregulerend

Heeft u een nieuw stuk aan uw huis laten zetten, zijn uw gevels niet meer mooi? Dan is buiten stucwerk een perfecte oplossing. De stuc experts van Dee&Bee stucwerk uit de gemeente Rucphen maken uw muren (weer) prachtig. Gestucte buiten muren zijn niet alleen mooi maar ook nog eens vochtwerend.

De afwerking van buiten stucwerk

zoals bij binnen stucwerk is er bij buiten stucwerk ook een hoop keus in afwerking, er zijn een hoop verschillende soorten buiten sierpleister maar tegenwoordig kiezen veel mensen ook voor een gladde afwerking. Ook kunt u kiezen voor een cement gebaseerde mortel die doorgeschuurd wordt en hierdoor een korrelige structuur krijgt met korreldikte naar keuze. Uiteraard kunnen wij u muren ook prachtige voor u op kleur brengen doormiddel van sauzen. wij gebruiken alleen hoogwaardige verf dit zorgt ervoor dat uw stuclaag blijft ademen en er geen vochtproblemen ontstaan.

Uw huis ook weer een frisse uitstraling geven?