DEE&BEE stucwerk - Strak en tijdloos binnen stucwerk voor u
14979
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14979,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Binnen Stucwerk

Stucwerk Achtmaal

Prachtige wanden & Plafonds

Tegenwoordig kiezen mensen vaak binnen voor glad stucwerk. Dit geeft natuurlijke een strakke uitstraling aan uw interieur. Natuurlijk is er bij ons veel meer mogelijk. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plakken van lijsten, ornamenten en rozetten. Op deze manier geeft u uw ruimte een rijk en chique effect. Als u nu opzoek bent naar iets aparts ben u bij ons ook aan het juiste adres, bijvoorbeeld betonlook.

Door onze passie en liefde voor het vak kunnen wij u met plezier adviseren wat er toepasselijk zou zijn in uw ruimte. Ook kunnen wij uw oud en beschadigd stucwerk terug brengen in zijn oude glorie.

Onze werkwijze voor binnen stucwerk

U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvende offerte, dan komen wij bij u langst om uw wensen te inventariseren en kunnen wij tevens ook een goed beeld krijgen van de uit te voeren werkzaamheden en of wij toevallig bijzonderheden opmerken. Ook nieuwbouw is geen probleem dan bespreken we het met u door middel van de bouwtekening.

Wij beschikken ook over een gipsspuit hierdoor kunnen wij in ruimten waar dit mogelijk is heel veel meters te maken per dag. Uiteraard plakken wij alles zorgvuldig af en ziet u alleen aan uw prachtig gestucte muren dat wij geweest zijn.

Het beste eindresultaat?

Door gebruik van het beste gereedschap en materiaal zijn uw muren prachtig. Maar deze komen helemaal goed tot zijn recht als u het door ons laat latex spuiten. Doormiddel van een latexspuit krijgt u een sublieme afwerking van uw muren.

Bent u op zoek naar kwaliteit?