DEE&BEE stucwerk - Latex spuiten
14879
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14879,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Latex spuiten

Dee en Bee spuitwerk

Een sublieme afwerking

Latex spuiten is een relatief goedkope manier om muren en plafonds te voorzien van Latexverf. Uiteraard kunt u alle kleuren laten spuiten. DenB beschikt over professionele apparatuur om uw muren het ultieme resultaat te geven. Laat DenB uw  muren ook voorzien van stucwerk voor het beste resultaat.

Wat is latex spuiten?

Bij latex spuiten breng je latex op muren, plafonds en andere wanden. Latex muurverf heeft veel mogelijkheden. Het aanbrengen van latex muurverf doormiddel van een latexspuit is een erg snelle manier van aanbrengen. Laat uw spuitwerk doen door de professionals van Dee&Bee Stucwerk. Wij plakken alles zorgvuldig af en ziet u alleen aan het resultaat dat we geweest zijn.

Mogelijkheden

Latex muurverf heeft vele keuzen, namelijk kan latex gespoten worden in iedere gewenste kleur. Buiten de kleur kunt u ook nog kiezen tussen verschillende soorten glans.

Voordelen

Het spuiten van Latexverf heeft buiten vele mogelijkheden ook vele voordelen.

– Geen aanzet te zien.
– Geen banen te zien.
– Op bijna iedere ondergrond aan te brengen.
– Spuitwerk is veel sneller aangebracht dan andere schildertechnieken.
– Spuitwerk valt ook altijd voordeliger uit dan laten schilderen met een roller.

Latex spuitwerk prijzen

Doordat we bij latex spuiten veel werk kunnen verzetten.Bent u benieuwd naar de latex spuit prijzen van DenB Stucwerk. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. De prijzen per m2 voor spuitwerk hangen af van ondergrond en uw situatie, graag adviseren wij u.

Uw wanden of plafonds ook strak afgewerkt hebben?