DEE&BEE stucwerk - Uw muren laten Spackspuiten?
14943
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14943,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Spackspuiten

Denb stucwerk Spakspuiten 4

Voordelig & Snel

Spackspuitwerk is een relatief goedkope manier om muren en plafonds van stucwerk te voorzien.
U kunt natuurlijk kiezen voor wit spackspuitwerk, maar de stukadoors van DenB kunnen uw muur of plafond ook in uw gewenste kleur spackspuiten. Zo hoeft u dus niet met de verfkwast in de weer. DenB stucwerk zijn gespecialiseerde spackspuiters die u kunt inschakelen om voor een nette prijs een mooi resultaat neer te zetten. Heeft u dus minder te besteden dan is spackwerk zeker een afwerking waar u over na kunt denken.

Wat is spack spuiten?

Spack is een pasta welke kalk en kunsthars bevat. De spack wordt door middel van een machine op de muur gespoten, hierdoor is de naam spack spuiten ontstaan. Allereerst wordt er een meslaag aangebracht die als ondergrond dient voor de volgende laag. Oneffenheden worden weggewerkt waardoor de tweede laag beter tot zijn recht komt. De tweede laag is de afkorrellaag. Deze laag is uiteindelijk diegene die zal worden gezien op de muur of op het plafond. De spackspuiter kan diverse korrel groottes aanbrengen, van grof tot fijn, afhankelijk van uw wensen.

Bepaal zelf de uitstraling

Bij DenB Stucwerk bepaalt u zelf de uitstraling van uw spackspuitwerk. Spackwerk is een gladde pasta, maar zorgt door het gebruik van de spackspuit voor een korrelstructuur op uw wanden of plafond. U kiest de dikte van de korrel. Houdt u van een basic uitstraling? Kies dan voor wit muurafwerking met een fijne korrelstructuur. Wilt u uw muren juist meer benadrukken? Laat uw muur dan spackspuiten in een frisse kleur en grove korrel. Iedere denkbare kleur is mogelijk bij DenB Stukadoors. Modern of romantisch, u bepaalt.

Bestaand spackwerk

Heeft u al bestaand spackwerk op uw wand of plafond en bent u uitgekeken op de kleur? DenB Stucwerk kan uw bestaande spackwerk op kleur sauzen. Neemt u eens een kijkje op onze pagina over laten spuiten. Is uw bestaande spackspuitwerk beschadigd? Geen nood, onze stukadoors kunnen uw spackwerk repareren. Het onzichtbaar repareren van spack beschadigingen word vaak als lastig beschouwd. Er zijn diverse soorten structuren en dat kan op verschillende manieren zijn aangebracht. DenB heeft al meer dan 25 jaar ervaring om uw spackwerk nagenoeg perfect te kunnen repareren.

Spackwerk prijzen

Bent u benieuwd naar de spackwerk prijzen van DenB Stucwerk. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. De prijzen per m2 voor spackwerk hangen af van ondergrond en uw situatie, graag adviseren wij u.

Wilt u ook kwaliteit Spackwerk?